GARANTIER

5 Års garanti

Skyltprofiler, ljuslådor, pyloner & Stolpskyltar

Inget mindre än det bästa

Skyltar, Jönköping, Skyltlösningar, Fasadskylt, LEDskylt, belysta skyltar, skylt, profilskylt, profilbokstäver, 3dskyltar

Allmänt

För att säkerställa bästa möjliga kvalité till våra kunder så har vi valt att jobba med en svenska aktör inom LED-moduler, ITAB Neon. Utöver lång erfarenhet inom ljuskällor för skyltar så erbjuder de produkter som är av absolut högsta kvalité. Vi erbjuder då som standard, 5 års garanti på samtlig LED-teknik i våra skyltar*.

*Gäller ej Smart Frames

Starkt Sammarbete

Itab Neon

1937 startade Karl Rothweiler sitt företag vid namn Rothweilers Skylt-Neon AB.
Det var starten för neonrörstillverkning i Jönköping. Rothweiler tog med sig sina kunskaper från Tyskland.  Sedan 1/3 2005 ägs ITAB NEON AB av Johnny Johansson, han har arbetat i företaget sedan 1970. Idag drivs verksamheten med inriktning av försäljning av LED-produkter och tillbehör till skyltindustrin. 

Som ett drivande företag med producentansvar agerar vi på ett så skonsamt sätt som möjligt mot miljön.Vi följer gällande miljölagar och myndighetsbeslut genom att både anpassa oss till kund och myndigheter. Vi uppfyller ljusreklam-förbundets rekommendationer gällande RoHS och WEEE-direktiven.

Inköp av material skall göras så miljövänligt som möjligt. 
Vi källsorterar och återvinner allt vårt avfall. Vi är anslutna till Reparegistret. 

Våra medarbetare skall förstå konsekvenserna av miljöpåverkan utifrån vår tillverkning och om möjligt förbättra tillverkningsprocessen. 

Global Aktör

LED-Tillverkare

LS LED Inc. är specialiserat på forskning, produktion, marknadsföring och tillhandahållande av integrerade lösningar för LED-reklamskyltar och LED-kommersiell belysning. Rishang, är din pålitliga leverantör av kostnadseffektivt LED-panelljus och LED-lampa.

Vi samarbetar med värdefulla försörjningskedjor som SAMSUNG, CREE, OSRAM, PHILIPHS osv. Vi inspekterar alla inkommande material och tillämpar teknisk utrustning, såsom Integrerande sfär, SMT-maskin, Auto aging line, drop tester, transport simulering tester under vår produktionsprocess . Mer än 32 pålitliga testpunkter garanterar utmärkt kvalitet och stabil prestanda hos våra produkter.

RS LEDs kvalitet stammar från vår starka och oberoende utvecklingsförmåga tillsammans med vårt första klassens FoU-center, med över 160 tekniska talanger och ett utmärkt produktdesign team som gör att vi kan erbjuda avancerad teknik till våra partners över hela världen.

Vi har lagt stor vikt vid kvalitet eftersom det är förutsättningen att fortsätta ge våra kunder bättre service. Skulder det gemensamma ansvaret att återvända grönt till jorden, hoppas vi med stor insats göra gemensamma ansträngningar med våra stora partners för att driva fram energibesparing och utsläppsminskning.

5 års garanti

Tack vare vårt samarbete med en stor svensk aktör inom LED så kan vi erbjuda 5 års garanti som standard på vår LED-teknik.

villkor

Våra villkor på produkt, garanti & montage finner du på sida två i våra offerter. Du är alltid välkommen att fråga om du har några frågor.

ljusreklam-förbund

Vi följer samtliga riktlinjer utsatta av ljusreklam-förbundet gällande kvalité, produkter, montage & garantier. 

Vill du veta mer?

Ur & Penn, profil L10, fasadskylt, butiksskylt, flaggskylt, skylt, sverige, ledskylt