Ljuslådor

Tradition försvinner aldrig

Allmänt om Ljuslådor

Ljuslådor är en kostnadseffektiv skyltlösning för såväl inom- som utomhusbruk. Med förmågan att synas bra i mörker är ljuslådan med bakbelysta budskap den perfekta lösningen i många sammanhang, alla tider på dygnet. 

Själva skyltlådan är tillverkad av kraftig aluminiumprofil lackerad i valfri kulör. Vitlackerad invändigt och kallvita LED-moduler. Fronter i olika utföranden sätter din unika prägel på ljuslådan. Den enklaste lösningen är en plexiglasskiva med motivet utskuret i självhäftande translucent folie, alternativt lackerad aluminiumplåt. Vid aluminium front så placeras plexiglasskivan bakom de utskurna fälten. En mer avancerad front kan ha reliefbokstäver som är 10–50 mm tjocka. Denna typ av ljuslåda används med fördel när logotypen är mörk och när ert varumärke ska vara förknippat med soliditet och elegans. Materialval i form av plexiglasfronter som förhindrar utblåsningar, eliminerar risken för att få synligt ljus i skarvarna samt upphängningsanordningar som förhindrar buktning av fronten ger lång livslängd. LED-belysning ger en hållbar lösning med låg påverkan på miljön och låg energiförbrukning.

Skyltar, Jönköping, Skyltlösningar, Fasadskylt, LEDskylt, belysta skyltar, skylt, profilskylt, profilbokstäver, 3dskyltar

Utvecklad Teknologi

Olika sorters ljuslåda

Från den gamla traditionella till modern.

Profil L1

Front tillverkad av lackerad aluminium med utskuret motiv. Bakom skyltfronten placeras en opalvit akrylskiva. Ljuset i ljuslådan passerar genom de utskurna detaljerna och gör att budskapet framträder med tydlighet. Ljuslådan bestyckas med LED-moduler.

Profil L4

Ljuslåda i aluminium som lackeras i valfri RAL-kulör. På fronten monteras en 3-5 mm tjock opalvit akryl som förses med text/logo i färgad translucent / transparent folie. Ljuslådan bestyckas med LED-moduler.

Profil L10

Ljuslåda i aluminium som lackeras i valfri RAL-kulör. Front i aluminium med negativt fräst text/logo. Bakom skyltfronten placeras opalvit akrylskiva med en 10–20 mm limmad text/logo i akryl som sticker ut genom hålen i fronten och ger en fylligare text/logo. Önskas färgad text/logo folieras fronten på den utstickande akrylen med färgad translucent alternativt täckande folie. Ljuslådan bestyckas med LED-moduler.

Flaggskylt

Ljuslåda i aluminium som lackas i valfri RAL-kulör. Profil går att kombinera like; L1, L10 eller L4. Väggfäste i aluminium med hålrum för transformator för enkel service. Ljuslådan bestyckas med LED-moduler.

Plåtskylt

Kantbockade plåtar med kant Kantbockade skyltar tillverkas vanligast av 1,5–2 mm aluminiumplåt som lackeras i valfri RAL-kulör med dekor i folie. Kan också utformas i andra konturer: logotyper, figurer, symboler mm. Skyltarna belyses oftast med spotlights alternativt med en ljusramp.

Svårt att välja?

Vi hjälper dig!

Skyltar, Jönköping, Skyltlösningar, Fasadskylt, LEDskylt, belysta skyltar, skylt, profilskylt, profilbokstäver, 3dskyltar