VI ÄR

referenser

Vi är stolta att presentera de projekt vi har genomfört och de kunder vi har fått äran att arbeta tillsammans med under våra år.

Skyltar, Jönköping, Skyltlösningar, Fasadskylt, LEDskylt, belysta skyltar, skylt, profilskylt, profilbokstäver, 3dskyltar skyltleverantör
När vi byggde ut vårat Nordiska distributionscenter med ett över 30 meter högt höglager som bara ligger 50 meter från E4:an så önskade vi göra något extra med byggnaden och det arkitektoniska utseendet. Valet föll på att sätta ljusband i de gigantiskt vackra färgerna grönt och blått mot den ljusa bakgrunden.

Ljusbanden levererade och monterades med hjälp av Foxlie. Jag är mycket nöjd med resultatet och samarbetet med Foxlie fungerade perfekt!
Daniel Lundby
Elgiganten
Skyltar i jönköping
skylttillverkare
En av skylttyperna i Foxlie's olika förslag påvisade en skylt där bokstäver var svarta på dagen och vita i mörker. Detta åstadkoms på något magiskt sätt med färgad perforerad plastfilm.

NCC har tidigare inte haft vita NCC-bokstäver på sina fasadskyltar. Även om detta enbart inträffade vid mörker så var det tvunget att godkännas centralt. Så gjordes. Nu återstod att få de svarta bokstäverna att synas på dagen, vilket även det var en utmaning. En vit coronaplåt kändes inte helt fashionabelt, men efter lite tankearbete valdes vita sidor på de svarta NCC-bokstäverna och på så sätt syns nu skylten bra på dagen.

På detta sätt fick NCC en skylt som funkar bra både på dagen och extremt bra på kvällen. Inte att förakta när nu skylten sitter utmed en av Sveriges mest trafikerade vägsträckor.
Mats Hällvall
NCC AB

Kontakta Oss