Vi levererar
skyltar, ljuslådor, pyloner
, över hela Sverige

Profilbokstäver

Skyltar kan göras i olika utformningar, idag är det vanligaste alternativet Profilbokstäver.

Profilbokstäver är konturskurna bokstäver efter er logotyp, både emblem och text. Sedan svetsas kanter, mellan 40-120mm, fast på grunden och lackas utvändigt i er färg[RAL] och vit invändigt. Fonter/bakstycke skärs sedan ut och passas ihop med bokstavskropp som sedan bestyckas med LED-moduler anpassade för bokstavens djup. Beroende på val av profil så kan man foliera/printa fronten efter er logotyps färger.

Ljuslådor

Ljuslådor är en kostnadseffektiv skyltlösning för såväl inom- som utomhusbruk. Med förmågan att synas bra i mörker är ljuslådan med bakbelysta budskap den perfekta lösningen i många sammanhang, alla tider på dygnet. 

Själva skyltlådan är tillverkad av kraftig aluminiumprofil lackerad i valfri kulör. Vitlackerad invändigt och kallvita LED-moduler. Fronter i olika utföranden sätter din unika prägel på ljuslådan. Den enklaste lösningen är en plexiglasskiva med motivet utskuret i självhäftande translucent folie, alternativt lackerad aluminiumplåt. Vid aluminium front så placeras plexiglasskivan bakom de utskurna fälten. En mer avancerad front kan ha reliefbokstäver som är 10–50 mm tjocka. Denna typ av ljuslåda används med fördel när logotypen är mörk och när ert varumärke ska vara förknippat med soliditet och elegans. Materialval i form av plexiglasfronter som förhindrar utblåsningar, eliminerar risken för att få synligt ljus i skarvarna samt upphängningsanordningar som förhindrar buktning av fronten ger lång livslängd. LED-belysning ger en hållbar lösning med låg påverkan på miljön och låg energiförbrukning.

Dukskyltar

Dukskyltar har på senaste tid blivit en spännande alternativ till traditionella ljuslådor.

Dukskyltar byggs upp med hjälp av aluminiumprofiler och stag som håller dem på plats, man läggen botten i profilen som ger den en rygg och sedan monteras LED-modulerna på den ryggen. Själva duken är en tygduk, som i sin tur trycks med er logotyp, alla CMYK färger går att använda. Sedan spänns duken upp mellan profilerna med hjälp av av  handkraft och infästningsanordningar. Duksystemet motverkar möjligheten till sprucken front vid kraftigt vind då tyg är med flexibelt.

Pyloner

Med konstruktion av järn och stadiga fundament har stolpskyltar potential att resa sig som landmärken högt över mark med ett längre tidsperspektiv. Snabba och effektiva budskap syftar till att stärka varumärket och kommunicera med förbipasserande även på långt avstånd. 

Själva skyltlådan är tillverkad av kraftig aluminiumprofil lackerad i valfri kulör. En vitlackerad baksida invändigt och kallvita LED ger bästa ljusåtergivning. 

Man kan även använda sig av en bakgrundsplåt och fästa separata profilbokstäver på.

Stolpskyltar

Med konstruktion av järn och stadiga fundament har stolpskyltar potential att resa sig som landmärken högt över mark med ett längre tidsperspektiv. Snabba och effektiva budskap syftar till att stärka varumärket och kommunicera med förbipasserande även på långt avstånd. 

Stolpskyltar i olika utföranden, från mindre modeller vid företagsentréer till höga konstruktioner i affärs- och industriområden, har synliga ben. I syfte att minska vindbelastningen är det vanligt att valet faller på stolpskyltar vid produktion av riktigt stora skyltar.

Smart Frames

Smart Frames är en ny briljant lösning inom inredning & exponering. 

strängsprutade aluminiumprofiler med möjlighet till lack i önskad RAL-kulör eller naturell aluminiumfärg. Det finns även möjlighet att få dem med trä strukturerad folie.

Fronten är av duk färgad med hjälp av sublimering, i ändarna fästes en platt silikonkeder för enkelt byte av budskal.

Dessa Smart Frames finns i både LED-belysta och obelysta varianter.

Kontakta Oss